ne keto komuna neser do te kete nderprerje te rrymes 5fbbf32b96e9c1 560x416 - Në këto vende në Ferizaj nesër do të ketë ndërprerje të rrymës

KEDS njofton konsumatorët se do të ketë ndërprerje të rrymës për shkak të punimeve në rrjet.

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet:

24.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10 kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002 ) prej ores 10:00-17:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardania, Sojeva, Mirosala, Bibaj dhe Zllatari.
Arsyeja: Ngritja e shtyllave nën tension në projektet e CAPEX 2019.

2.

TS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:
TS 10/04 kV ” MBTS ” BANKA ” (kodi: 40040001003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS MBTS ” BANKA ”
TS 10/04 kV Lorik Jashari (kodi: 40040001190) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS Lorik Jashari.
TS 10/04 kV Vehbi Salihu ” (kodi: 40040001174) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: TS – Vehbi Salihu “.
Arsyeja: Energjizimi i TS-it të ri.

Punime nga palët e treta

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit (rritje e fuqisë) dhe ndërrimi i panelit të tensionit të ulët.