rryme kek keds1 - Në këto vende nesër nuk do të ketë rrymë në Ferizaj

KEDS ka lajmëruar se për shkak të punimeve për sigurinë e sistemit, nesër do të ndërprehet energjia elektrike në disa vende.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Rexhep Bislimi 2 (Kodi:40000034)  prej orës 10:00 –  16:00

Vendet: rr.Nikë Prelaj, rr.Qamil Ilazi, rr.R122, rr.Ismet Jashari, rr. Remzi Hoxha,rr.Enver Hadri, rr.Sami Frasher, rr.Hysen Terpeza, rr.Halim Spahia, rr. 2 Korriku, rr.Kemail Hetemi,rr.Xhon Sereqi, rr.Dimitri Tuqeviq, rr.Vëllezërit Gërvalla ( një pjesë),  rr.Faton Vehbiu dhe rr.Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Manipulime me kabllo 10kV, balancimi I ngarkesës daljeve, LP Rexhep Bislimi 2.

2.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Komogllava (Kodi:40000009)  prej orës 10:00 –  14:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varosh.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë, shtrëngimi i përçuesve.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.