197527428 4151849551527515 2688414358125219385 n 696x4641 1 560x416 - Në sheshin e Ferizajt, u mbajt sofra tradicionale
Në kuadër të “Ditëve të Kulturës”, në sheshin e qytetit “Adem Jashari”, po mbahet sofra tradicionale e organizuar nga sektori i rinisë, Qendra e Aftësimeve Profesionale si dhe grupe të ndryshme kulturore.
Në këtë aktivitete ka marrë pjesë drejtorja për Kulturë, Rini dhe Sport Xhemile Murati-Shabani, zyrtarë të tjerë komunal, grupi i të rinjëve si dhe qytetarë të tjerë.
Ky aktivitete në komunën e Ferizajt, tash e disa vite është bërë tradicional.