doc11 560x416 - Nis edicioni i pestë i DOKU.TECH

Tema për DOKU.TECH ’18 është “Flip the Script” dhe komunikon rëndësinë e ndryshimeve në ndërlidhje mes teknologjisë dhe shoqërisë, kulturës, medias dhe ekonomisë

Në Prishtinë ka nisur edicioni i pestë i DOKU.TECH, përgjatë ditëve të qëndrimit hapur të të cilit pjesë pritet të marrin rreth 700 persona.

Tema për DOKU.TECH ’18 është “Flip the Script” dhe komunikon rëndësinë e ndryshimeve në ndërlidhje mes teknologjisë dhe shoqërisë, kulturës, medias dhe ekonomisë.

Edicioni i pestë i DOKU.TECH do të jetë një mundësi e mrekullueshme për të gjithë entuziastët e teknologjisë, që dëshirojnë të informohen për më të rejat rreth inovacionit, ndërmarrësisë, marketingut apo thjeshtë dëshirojnë të argëtohen nga muzika dhe atmosfera që DOKU.TECH do të sigurojë.

Listën e plotë të folësve mund ta gjeni KËTU.

doc2 - Nis edicioni i pestë i DOKU.TECH

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.