pacientes tajlandeze i nxoren nga veshi shumekembeshin e gjate dhjete centimetra foto 560x416 - Pacientes tajlandeze i nxorën nga veshi shumëkëmbëshin e gjatë dhjetë centimetra (Foto)

Stafi i një spitali në Tajvan mbetën të hutuar, kur nga veshi i një pacienteje u nxor shumëkëmbëshi i gjatë dhjetë centimetra.

Gruaja 52-vjeçare shkoi të kontrollohej, pasi për disa ditë me radhë ankohej se i lëvizte diçka nëpër kanalin e veshit, transmeton Telegrafi.

Gjatë kontrollit me otoskop, Zu Zhenming që është kreu i repartit të otorinolaringologjisë, zbuloi insektin e panjohur.

pacientes tajlandeze i nxoren nga veshi shumekembeshin e gjate dhjete centimetra foto - Pacientes tajlandeze i nxorën nga veshi shumëkëmbëshin e gjatë dhjetë centimetra (Foto)

Dr Zhengming që intervenoi për t’ia nxjerrë shumëkëmbëshin

Pasi hodhi sprei me anestetik, në mënyrë që ta parandaloi ndonjë kafshim prej insektit, mjeku përdori pincat që ta nxjerrtë jashtë – kur edhe u befasua me krijesën gjigante.

Zhengming ka bërë të ditur se pacientes nuk i është dëmtuar dëgjimi, apo t’i jetë dëmtuar ndonjë pjesë e kanali të veshit, sepse shkoi shumë herët që të kontrollohet.

Nuk dihet se kur i ka hyrë shumëkëmbëshi në vesh, por besohet se gjithçka ndodhi kur ishte më i vogël dhe u rrit me kohë. /Telegrafi/