paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 560x416 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

Një çift ka arritur që kamionin e vjetër ta shndërroi në shtëpinë e ëndrrave me rrota, dhe atë për vetëm 23 mijë funte.

Martin Hill, 38-vjeç dhe Iona Stewart, 27-vjeçe, blenë kamionin e vjetër për të kursyer para për akomodim gjatë udhëtimit të tyre në Evropë, transmeton Telegrafi.

Dyshja e kishin blerë në eBay për vetëm 3,600 funte, dhe për ta shndërruar në shtëpinë e ëndrrave investuan 20 mijë funte. Transformimi i këtij kamioni u mori atyre pesë muaj brenda të cilët futën gjithçka që i nevojitet një shtëpie.

Martin tani e ka shitur shtëpinë e tij në Nottingham, për të shëtitur nëpër Evropë me kamionin e shndërruar në shtëpi me rrota. Dyshja ishin takuar gjatë pushimeve në një resort të skijimit në alpet franceze.

Brenda rimorkios së kamionit nuk mungon asgjë, duke filluar nga dhoma e gjumit, e ditës, tualeti, kuzhina e shumë orendi moderne që i bëjnë ata të mos e ndjejnë mungesën e shtëpisë që e shitën. /Telegrafi/

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 1 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 2 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 3 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 4 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 5 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 6 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 7 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 8 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 9 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 10 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 11 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 12 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 13 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 14 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 15 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

paguan 3600 funte per kamionin e vjeter cifti investuan 23 mije tjera dhe e shnderruan ne shtepine e endrrave foto 16 - Paguan 3,600 funte për kamionin e vjetër, çifti investuan 23 mijë tjera dhe e shndërruan në shtëpinë e ëndrrave (Foto)

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.