850x636 dhune 620x43914904313131516452909 850x4601 560x416 - Pas një fjalosje, burri kap për flokë një grua në Ferizaj

Dje në Ferizaj, është raportuar për një sulm fizik.

Pas një fjalosje mes dy personave, burrë dhe grua, burri në këtë rast e ka kapur gruan për flokë.

Nuk raportohet se për çka bëhej fjalë rreth incidentit dhe nëse ata njiheshin apo jo mes vete.

Pas intervistimit me vendimin e prokurorit , i dyshuari dërgohet në qendrën e mbajtjes.