auto 66399572 2826504777366814 5487294614446538752 n15625354421 560x416 - Pas privatizimit nga investitorët anglez, Afrim Muqiqi ka një mesazh për Ferizajn

Pas problemeve të shumta viteve të fundit, Ferizaj është bërë me kryesi stabile dhe problemet financiare sipas tyre do të marrin fund.

Në krye të Ferizajt kanë ardhur investitorë anglez dhe biznesmenë vendor.

Në lidhje me këtë ka folur edhe nënkryetari i FC Prishtinës, Afrim Muqiqi, i cili e ka përgëzuar klubin e Ferizajt.

“E uroj Ferizajn, është një klub i madh dhe me traditë”, tha Muqiqi në “Sports Show”, përcjell Zëri.info.

“Por, ka pasur disa renie dhe ngritje te jashtezakonshme”, vlerësoi Muqiqi.

“Mendoj qe ai klub që e bën privatizimin, do të ec përpara, mos të presim për kuvendin komunal”, shtoi ai.

auto 66019556 2826504800700145 7829396016745938944 n   Copy15625354421 - Pas privatizimit nga investitorët anglez, Afrim Muqiqi ka një mesazh për Ferizajn