perfundimi i pa pritshem gjate perleshjes mes grerezes dhe nje insekti me trup me te madh video 560x416 - Përfundimi i pa pritshëm gjatë përleshjes mes grerëzës dhe një insekti me trup më të madh (Video)
perfundimi i pa pritshem gjate perleshjes mes grerezes dhe nje insekti me trup me te madh video - Përfundimi i pa pritshëm gjatë përleshjes mes grerëzës dhe një insekti me trup më të madh (Video)

Humbën të dyja, kur u hëngrën prej një hardhuce.

Grerëza që ngacmonte një kacabu, në një rrugë që nuk dihet se ku ndodhet, duke sikur ishte gati ta nënshtronte, transmeton Telegrafi.

Por, insekti më i madh ën trup që kishte mbetur shtrirë me shpinë, dukej i pafuqishëm dhe nuk arrinte të sulmonte. Gjithçka pati përfundim të pa pritshëm, kur poshtë derës doli një hardhucë dhe i hëngri të dyja.

“Sikur një film, ku ndodhë ndonjë skenë dhe gjithçka merr fund. Dua të di fituesin”, ka qenë një prej komenteve të shumta.

Pamjet e ndodhisë së pazakontë, janë bërë virale duke u shpërndarë me shpejtësi ën internet. /Telegrafi/

[embedded content]