pice fenomenale familjare sipas recetes se jamie oliverit te famshem 560x416 - Picë fenomenale familjare sipas recetës së Jamie Oliverit të famshëm
pice fenomenale familjare sipas recetes se jamie oliverit te famshem - Picë fenomenale familjare sipas recetës së Jamie Oliverit të famshëm

Ai shumë sekrete të kuzhinës i ka ndarë me miliona njerëz në gjithë botën (Video)

Jamie Oliver ua ka mësuar kuzhinën shumë njerëzve dhe i ka lumturuar shumë amvisa, sepse u ka treguar që për përvojë të përsosur në kuzhinë nuk nevojitet shumë kohë, transmeton Telegrafi.

Ai shpesh ushqimin e përgatit me familjarët e tij, ndërkaq ndjekësit besnikë të tij dinë që kënaqet kur gatuan i shoqëruar nga fëmijët e tij.

Një ndër recetat e preferuara të tyre – pica familjare – Jamie dhe fëmijët e tij me dëshirë dhe shpesh e gatuajnë.

/Telegrafi/