pjeku orizin e gatshem nuk ndalonte se vjelli kur brenda gjeti nje mi foto - Pjeku orizin e gatshëm, nuk ndalonte së vjelli kur brenda gjeti një mi (Foto)

Richard Leech nga Britania e Madhe, ka mbetur me shije shumë të keqe, kur në pakon e orizit të gatshëm, i doli një mi.

Meqenëse ishte i uritur, ai nuk e kishte parë masën që e pjeku në mikrovalë, por kur nisi ta hante vërejti edhe trupin e vogël në pjatë, transmeton Telegrafi.

“Nuk mund të ndaloja së vjelli, ishte e tmerrshme dhe nisa të dal prej kontrolli. Megjithëse hëngra vetëm dy kafshata” ka thënë Leech.

pjeku orizin e gatshem nuk ndalonte se vjelli kur brenda gjeti nje mi foto - Pjeku orizin e gatshëm, nuk ndalonte së vjelli kur brenda gjeti një mi (Foto)

Miu në oriz

I brengosur për shëndetin e tij, ai është kontrolluar prej mjekut edhe pse kishte ngrënë vetëm oriz dhe jo pjesën e krijesës së vogël.

Në postimin që ka bërë në Twitter, ka treguar edhe për paketimin e ushqimit, që të ngrisë vetëdijen mbi këtë produkt të dyshimtë. /Telegrafi/