pooo1 560x360 - Policia ua merr patentë shoferin 28 personave në Ferizaj

Policia në Ferizaj ka bërë të ditur se nga 5 korriku deri më 11 korrik, 28 personave u kanë hequr patentë shoferin, raporton Gazeta Express.

Nga policia është thënë se nga 5 korriku kanë shqiptuar 1 mijë e 452 gjoba në komunikacion.

Ndërsa, gjatë kësaj kohe në këtë komunë janë shkaktuar 27 aksidente në trafik.

12 persona janë të lënduar ndërsa 17 aksidente janë me dëme materiale.

Policia ka thënë se tani kur pritet fluks më i madh i automjeteve në rrugë do të vazhdojë me aktivitete të tilla e me masa të shtuara.

“Tani kur kemi fluks më të madh të automjeteve në rrugë, Drejtoria Rajonale e Policisë në Ferizaj, do të vazhdojë me aktivitete të tilla, me masa të shtuara, me qëllim parandalimin e aksidenteve në komunikacionin rrugor dhe fton qytetarët që të bashkëpunojnë me policinë”, është thënë nga policia.