77022792 2668384453207373 219143915935105024 o 850x4781 560x416 - Procesi i emërtimit të rrugëve e shesheve në Ferizaj, drejt përfundimit

Paraditen e djeshme, në ambientet e Komunës së Ferizajt u mblodhën anëtarët e Komisionit Komunal për Emërtimin e Rrugëve, bashkë me Kryesuesen e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi Bytyçi dhe drejtorin e Urbanizmit dhe Mjedisit, Lulzim Aliu në takimin konsultativ me përfaqësues të forcave politike në Kuvend, me qëllim diskutimin e draftit përfundimtar të listës së emërtimit të rrugëve, rrugicave e shesheve në territorin e Ferizajt.

Kjo trupë me mandatin e dhënë nga Kuvendi tash e ca muaj ka bërë një punë të jashtëzakonshme me qëllim që përfundimisht të përmbyllet ky proces i nisur vite më parë.

Drejtori i Drejtorisë së Urbanizmit dhe Mjedisit, Lulzim Aliu tha se është lajm i mirë se puna e këtij komisioni ka marr aprovimin e konsensusin e plotë nga të gjitha forcat politike dhe qytetarët, çka dëshmon për seriozitetin e përgjegjësinë e qeverisjes lokale të drejtuar nga Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu, përkitazi me këtë proces.

Edhe Kryesuesja e Kuvendit të Komunës, Kristina Gashi Bytyçi, duke paralajmëruar se së shpejti ky dokument do t’i prezantohet në mbledhje anëtarëve të Kuvendit, vlerësoi se procesi i emërtimit të rrugëve, rrugicave e shesheve në gjithë territorin e Ferizajt, paraqet një rëndësi për vet institucionin dhe gjithë qytetarët