w 10 560x416 - Prokuroria deklarohet për shpërthimin e djeshëm në Ferizaj

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Departamenti për Krime të Rënda, ka filluar hetimet në lidhje me rastin e djeshëm të shpërthimit në restorantin ‘Steak House’ në Ferizaj, ku si pasojë e tij mbetën të lënduar 44 persona.

“Dyshimet e para lidhur me këtë rast janë që ka shpërthyer një bombolë gazi dhe ky rast është cilësuar si “Shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”, thuhet në njoftimin për media.

Gjithashtu u theksua se prokuroria në bashkëpunim me policinë janë duke mbledhur informatat e e nevojshme me qëllim të zbardhjes së këtij rasti dhe rrethanave që kanë quar deri në ngjarjen tragjike.