pronari i pandergjegjshem e shetiti qenin qe e ka lidhur per veture video - Pronari i pandërgjegjshëm e shëtiti qenin që e ka lidhur për veturë (Video)

Të pranishmit në një rrugë në Mançester të Anglisë, kanë mbetur të habitur me pronarin që e shëtiste qenin, teksa e kishte lidhur për veturën që e ngiste.

Madje, voziste me shpejtësi të konsiderueshme, teksa trafiku ishte i ngjeshur, transmeton Telegrafi.

“Qeni mund të përfundonte shumë lehtë nën rrotat e makinës, ishte skenë shumë dramatike”, ka shkruar një kalimtar, që e pa rastin.

Në anën tjetër, mbrojtësit e të drejtave të kafshëve, kërkojnë dënim për këtë njeri të pandërgjegjshëm dhe t’i ndalohet mbajtja e kafshëve. /Telegrafi/