keds 6454 768x510 1 730x4401 1 560x416 - Punëtori i KEDS-it në Ferizaj me COVID-19, druhet se mund të ketë infektuar edhe konsumatorë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar mbrëmë për 36 raste të reja të prekura me koronavirus në vend.

Nëntë prej tyre sipas njoftimit janë nga Komuna e Ferizaj.

Përmes një shkrimi në Facebook, “Sindikalistët e Distribucionit” kanë bërë të ditur se njëri nga të infektuarit është punëtor në KEDS.

“Kolegu në fjalë H.L, ka pasur kontakt me shumë kolegë tjerë të cilët frekuentojnë në të njëjtin objekt dhe tashmë kanë shqetësim edhe dhjetëra kolegë tjerë”, shkruhet në njoftim.

Capture 53 - Punëtori i KEDS-it në Ferizaj me COVID-19, druhet se mund të ketë infektuar edhe konsumatorë