auto ferizaj16440931821 560x416 - Që nga gushti, komuna e Ferizajt me xhirollogari të bllokuar - projektet pezull

Ka më shumë se 6 muaj që Komuna e Ferizajt ka mbetur e hendikepuar.

Kjo për faktin se ky institucion ende nuk ka arritur të zhbllokojë xhirollogarinë që u bllokua nga ministria e financave në gusht të 2021-ës.

Ky është edhe shkaku pse asnjë projekt i qeverisjes lokale nuk ka filluar fare implementimin.

Megjithkëtë, planifikimet e ferizajasve mund të realizohen së shpejti meqë po thuhet se mjetet e komunës pritet të rikthehen.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.