1 439 780x439 1 600x3601 1 560x360 - Qytetarit nga Ferizaj i konfiskohen drutë pasi i mungoi fatura

Mendoi se e ka një obligim më pak kur i bleu 10 metra dru. Mirëpo Gani Misini nga Ferizaj u gabua. Të martën në mëngjes sektori i pylltarisë i Komunës së Ferizajt ia morën drutë para derës së shtëpisë.

‘M’kanë thanë se janë jashtë ligjit dhe duhet me t’i marrë drutë”, tregon ai për Klan Kosovën.

Misini thotë se drutë i bleu 400 euro nga një person në njërën nga rrugët e qytetit e shitësit nuk i kishte kërkuar ndonjë faturë apo dokument.

Përgjegjësi i Pylltarisë në këtë komunë tregoi se qytetarët e lagjes ku banon Misini e njoftuan agjencinë për këto dru.

Sipas Salihut deri tash komuna ka konfiskuar 50 metra dru brenda dy muajve e gjysmë dhe sipas tij pjesa më e madhe e druve priten në malet e Jezercit e shiten në treg ilegalisht.