auto unnamed 21529932634 560x416 - Ridvan Berisha shpallet shërbyesi civil më i suksesshëm në Ferizaj

Me rastin e 23 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare të Shërbimit Civil, Ministria e Administratës Publike, përkatësisht Departamenti i Administrimit të Shërbimit Civil, ka organizuar takim për shënimin e kësaj dite, ku nëpunësve civil më të suksesshëm i janë ndarë mirënjohje.

Me motivacionin për kontributin e tij dhënë në fushën e administratës publike për vitin 2017/18, nga Komuna e Ferizajt i është ndarë mirënjohje, shërbyesit civil, koordinatorit të Inspektoratit Komunal, Ridvan Berisha.

Kjo mirënjohje është ndarë në vlerësimin në bazë të rezultateve në punë, rezultatet e të cilit kanë ndikuar në arritjen e objektivave të institucionit, propozimet e së cilës janë bërë nga Komuna e Ferizajt.

Për këtë mirënjohje, koordinatori Berisha tha se kjo mirënjohje dhe ky nderim do ta motivojë edhe më shumë në arritjen e sukseseve të reja në aspektin profesional.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.