w 83 560x416 - Rikthehet fuqishëm në muzikë artisti i njohur, së shpejti një super hit

Këngëtari i njohur nga Ferizaj Fitim Berisha do të rikthehet shumë shpejt në muzikë me një super hit.

“Ta fala”, quhet projekti i fundit muzikor që do të prezantohet për publikun në 22 janar në orën 18:00.

Artisti i njohur ndryshe me emrin e artit Huggo është marrë me muzikë që prej 1997 për të paktën 10 vite rrjesht duke bashkëpunuar me shumë grupe nga Ferizaj si dhe artisti i njohur 2 ton.

Këtë herë Huggo vjen me një stil ndryshe, pasi kënga e tij e re është e stilit R&B dhe padyshim që do të jetë një sukses i garantuar.

Artisti ka vendosur të kthehet fuqishëm dhe këtë herë pritet të sjellë një këngë që do të përkthehet shumë shpejt në sukses.

w 84 - Rikthehet fuqishëm në muzikë artisti i njohur, së shpejti një super hit