auto Foto 1 1 850x63816184736331 1 560x416 - Shqiptohen gjoba ndaj 767 personave në Ferizaj, për mosrespektim të masave

Gjatë javës së fundit, bazuar në vendimet e Qeverisë së Republikës së Kosovës lidhur me respektimin e masave mbrojtëse për Covid 19, njësitet policore të DRP Ferizaj në bashkëpunim me inspektorët komunal janë angazhuar në monitorimin e qendrave tregtare, kafiteritë dhe lokacionet tjera më të frekuentuara nga qytetarët.