This is the Varosh Ferizaj tag.

Varoshi gjendet rreth 4km prej qendrës së qytetit të Ferizajit gjendet fshati Varosh. Relievi gjeografik i fshatit karakterizohet për rrafshin e tij.

Shtëpitë tradiconale të rrethuara me mure të gjata, dyer druri të gdhendura me dorë duket sikur mbrohen nga Malet e Sharrit.

E vecanta tjetër n’lidhje me Varoshin është Lumi Nerodime i cili kalon nëpër fshat. Njerëzit janë të afërt dhe komunikativ, shqiptarë të fesë muslimane të cilët kryesisht merren me agrokulturë.