Arianit Dobroshi 3355856731 560x416 - TechDay 2010 – Ferizaj

Fillimisht kjo nismë ka qenë iniciativë e përfaqësuesit të kompanisë Aleanet, Bajram Hoxha, ku fillimisht është kërkuar për shfrytëzim Teatri “Adriana Abdullahu” nga KK Ferizaj, përkatësisht nga Drejtoria për Rini,Kulturë dhe Sport, ku ksaj kërkese i është kthyer përgjigje pozitive dhe kështu në bashkëpunim më kompanitë tjera pjesëmarrëse është caktuar data 1 Gusht, datë për mbajtjen e kësaj konference.

 

Në këtë konferencë kompanitë që e kanë konfirmuar pjesëmarrjen jane: Aleanet, Rrota, Ogilvy, Flossk, Dataprognet, Gashi Comp, ku në agjendën e prezantimeve përfshihet edhe diskutimi për disa nga projektet zyrtare, ku këto firma pjesëmarrëse kanë qenë të involvuara.

Pos pjesëmarrësve nga vende të ndryshme nga Kosova, takimin do ta mbështesin edhe disa zyrtarë nga KK Ferizaj, duke mos lëne anash as mediat lokale që do të jenë të pranishme.

Ndërsa stafi organizues është duke punuar në këtë drejtim, që ky prezentim të jetë vërtetë një prezentim me vlerë për të gjithë pjesëmarrësit.

TechDay 2010 do të mbahet me 1 gusht të këtij viti në Ferizaj, me fillim nga ora 16.00 në Teatrin “Adriana Abdullahu”

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.