19437428 1288634494589206 7629791224848944275 n 1 e15366468008251 560x343 - Tragjike: Vdes i riu kosovar, e zuri rryma!

Një ngjarje tragjike ka ndodhur mbrëmë në qytezën e Kaçanikut.

Shaban Burrniku, i riu 17 vjeçar nga fshati Kovaqec, e zuri rryma duke bërë dush dhe si pasojë ndërroi jetë në vend.

I ndjeri Burrniku ishte nxënës në klasën e 11 në Shkollën e Mesme Profesionale “Voskopojë”.

Ky institucion arsimor ka marrë vendim që sot të mos mbahet mësimi për shkak të nxënësit të tyre.