auto thumbnail Foto UShAF 600x3601600691082 1 560x416 - Universiteti i Ferizajt ka hapur konkursin për studentët e rinj në nivelin Bachelor dhe Master

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj sot ka hapur konkursin për pranimin e studentëve për vitin akademik 2020-2021.

Përmes një komunikate, USHAF-ja ka njoftuar se do të pranohen 640 studentë në nivelin Bachelor dhe 150 të tjerë në nivelin Master.

“Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2020/21, sipas të cilit do të pranohen 640 studentë në nivelin e studimeve Bachelor dhe 150 në nivelin e studimeve Master”, thuhet në komunikatë.

Konkursi për të dyja nivelet e studimit, do të jetë i hapur deri me 30 shtator 2020, në ora 16:00, ndërsa aplikimet dhe pranimi i dokumentacionit mund të bëhen çdo ditë (përfishirë edhe ditën e shtunë). 

Komunikata e plotë:

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) ka hapur sot konkursin për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2020/21, sipas të cilit do të pranohen 640 studentë në nivelin e studimeve Bachelor dhe 150 në nivelin e studimeve Master. 

Në studimet Bachelor, do të pranohen 529 studentë të rregullt, ndërsa 77 vende janë të rezervuara për komunitetet joshumicë, 8 vende për kandidatët nga Mali i Zi, 13 nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja dhe 13 nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut. 

Në këtë nivel të studimeve, kandidatët për studentë të UShAF do të kenë mundësi të aplikojnë në programet: 

Dizajn Grafik dhe Multimedia 

Menaxhment i Turizmit dhe Hotelerisë 

Arkitekturë e Interierit dhe Dizajn i Mobileve 

Dizajn dhe Konstruksionet e Produkteve të Drurit 

Inxhinieri Industriale me Informatikë 

Menaxhment Industrial 

Ndërsa, në nivelin e studimeve Master, do të pranohen 123 studentë të rregullt, ndërsa 18 vende janë të rezervuara për komunitetet joshumicë, 3 vende për kandidatët nga Mali i Zi, 3 nga Presheva, Bujanovci dhe Medvegja dhe 3 nga Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut. 

Programet në nivelin Master, në të cilat do të mund të aplikojnë kandidatët janë: 

Arkitekturë dhe Dizajn i Interierit me Prodhime nga Druri 

Inxhinieria dhe Informatika 

Menaxhimi dhe Inovacioni në Turizëm 

Konkursi për të dyja nivelet e studimit, do të jetë i hapur deri me 30 shtator 2020, në ora 16:00, ndërsa aplikimet dhe pranimi i dokumentacionit mund të bëhen çdo ditë (përfishirë edhe ditën e shtunë).

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.