13938335 1007879109328172 9018870666200413005 n1 560x315 - Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj anëtarësohet në Asociacionin Evropian të Institucioneve në Arsimin e Lartë

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj, ka shënuar një të arritur tjetër drejt integrimit evropian të arsimit të lartë, duke pranuar përgjigjien pozitive se tashmë ky institucion i arsimit të lartë është anëtarësuar në Asociacionin Evropian të Institucioneve në Arsimin e Lartë.

EURASHE është asociacion i institucioneve të arsimit të lartë që ofrojnë programe të orientuara profesionalisht dhe janë të angazhuar në kërkimin e aplikuar brenda cikleve të Bolonjës, pra është asociacion që përfaqëson universitetet e shkencave të aplikuara dhe kolegjet universitare.
Anëtarësimi në këtë institucion, i cili është përfaqësuesi kryesor i arsimit të lartë profesional në Evropë, është një ngjarje e rëndësishme për UShAF, sepse i jep mundësinë Universitetit që të harmonizojë çasjen e arsimit që ofron me atë evropian, duke marrë përkrahje në forma të ndryshme për forcimin e institucionit dhe ngritjen e cilësisë.

Duke e zhvilluar UShAF sipas standardeve evropiane, Universiteti ofron mundësi më të mira për studentët dhe hapë rrugë që ata të bëhen shumë më lehtë pjesë e tregut evropian, gjë që është edhe qëllim i EURAShE, pra të jetë ndërmjetës i arsimit të lartë, arsimit profesional dhe tregut të punës.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.