USHAF Ferizaj1 560x416 - UShAF organizon “Open Doors” në Ferizaj

Universiteti i Shkencave të Aplikuara në Ferizaj (UShAF) organizon aktivitetin 3 ditor “Open Doors”, për të rinjtë e Kosovës dhe më gjerë, të cilët ende nuk kanë bërë zgjedhjen e profesionit të tyre.

Të interesuarit mund të vijnë dhe të njoftohen për së afërmi me programet studimore, punën praktike, laboratorët, punën e studentëve, si dhe objektin dhe kushtet moderne që do t’i shoqërojnë përgjatë studimeve.

Ju mirëpresim me 17 Maj (e hënë) nga ora 11:00./epokaere.com/

USHAF Ferizaj1 1 - UShAF organizon “Open Doors” në Ferizaj

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.