101853 keto vende do te mbesin neser pa rryme ne kosove1 560x416 - Vendbanimet në Ferizaj dhe fshatra që mbesin pa rrymë sot 06.12.2021

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), ka paralajmëruar se nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit energjetik, Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS), ka paralajmëruar se nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë.

Ky është orari sipas rajoneve të vendit:

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara me kod: 40041011   nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Rrugët: Afrim Kalania (një pjesë), Arsim Bega, Balaj (një pjesë), Diogardi  (një pjesë), Driton Islami, e Pashtrikut (një pjesë), Elbasanit (një pjesë), e Shkodrës, Epopeja e Jezercit, Fehmi Agani (një pjesë), Idriz Islami (një pjesë), Isak Sadiku (një pjesë), Limon Tahiri (një pjesë), Lutfi Haxhidema, Prekazit dhe Ramush Shatrolli (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja e shtylles nen tension, sipas PEE

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III nga Dalja 10kV Jezerci  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Nerodime prej ores 13:30-16:30

Pa tensionmbesin  këto nënsatcione:

TS Jezerc – Kalanica

TS Jezerc – Verishta

TS Jezerc – Azemit

TS Mahalla Katunit

TS Jezerc – Ukëzmajli

TS Jezerc – Maqitev

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)

TS Nerodime – Kulla (qeshmja)

TS-Nerodime (Lagjia Rekaj)

Vendet:Një pjesë e jezercit,Restaurant Ariu,Restaurant California,Villa Buna,Villa Marigo.

Arsyeja: Përmisimi i vërejtjeve nga Pranimet Teknike, sipas PEE.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.

Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.