protected 3538376814252062242916497211376082849628160n 560x416 - Vërshimet në këtë rrugë ndodhin sa herë që bie shi

Bëhet fjalë për rrugën “Brahim Ademi” magjistralja Ferizaj – Shtime.

Në këtë rrugë sa herë që bie shi bëhen vërshime si pasojë e gypave jo adekuat që janë bërë gjatë zgjerimit të kësaj rruge që ka ndodhur para 3 viteve dhe kanë probleme prej asaj kohe, fotot janë dërguar nga një qytetar Ferizajas.

protected 3534807114252086009580788676517829857509376n - Vërshimet në këtë rrugë ndodhin sa herë që bie shi

protected 353618021425204997625105420961444171874304n - Vërshimet në këtë rrugë ndodhin sa herë që bie shi

protected 354224281425204420958496243338763793596416n - Vërshimet në këtë rrugë ndodhin sa herë që bie shi

protected 3538376814252062242916497211376082849628160n - Vërshimet në këtë rrugë ndodhin sa herë që bie shi

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.