unnamed 4 4 730x4401 560x416 - Vjedhin ari e para në një shtëpi në Ferizaj - Nuk kapen të dyshuarit

Një person në Ferizaj ka raportuar në Polici se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij me ç ‘rast kanë vjedhur stoli ari dhe para të gatshme.

Njësitë policore kompetente janë në hetim të rastit.

Rasti ka ndodhur para 2 diteve