auto auto auto auto e mitura zhduket 780x439 650x358147385236415023743071527838310152783835315286249891528625005 560x416 - Zhduket një femër në Ferizaj

Policia e Kosovës ka njoftuar se më datë 2 të këtij muaji është zhdukur një femër në Ferizaj.

“Ankuesja femër K/shqiptare me 09.06.2018 ka raportuar se, vajza e saj-viktima femër K/Shqiptare ka dalë nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e saj”, raporton Policia.