auto vesl15286317191528631723 560x416 - Veseli bënë nderime te varri i Mic Sokolit , Në Slivovë të Ferizajt

Kryeparlamentari i Kosovës ka bërë nderime tek varri i Mic Sokolit.

Në kuadër të shënimit të 40-vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Kadri Veseli, në Slivovë të Ferizajt ka bërë homazhe pranë varrit të njërit prej drejtuesve kryesorë Lidhjes dhe komandantit të njohur të njësive luftarake të saj, Mic Sokoli.

“Shenjat e sakrificave tona për liri janë në çdo cep të Kosovës. Do t’i kujtojmë e nderojmë gjithmonë, si pjesë të pandashme të identitetit tonë historik e shtetëror”, theksoi me këtë rast kryeparlamentari Veseli.