e2808bnje qenie misterioze shfaqet ne plazhin e zelandes se re video 560x416 - ​Një qenie misterioze shfaqet në plazhin e Zelandës së Re (Video)
e2808bnje qenie misterioze shfaqet ne plazhin e zelandes se re video - ​Një qenie misterioze shfaqet në plazhin e Zelandës së Re (Video)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një plazh të Zelandës së Re, dhe kushdo që e pa është vënë në lajthitje. Çfarë është kjo?

Nuk duket sikur i takon  planetit tonë, por Instituti Kombëtar i Ujit dhe Atmosferës në Zelandën e Re e identifikuan krijesën.

Në fakt, bëhet fjalë për njërën nga meduzat më të mëdha në botë. Nën ujë, këto lloje të meduzës mund të arrijnë deri në 37 metra. /kp/Telegrafi/