44613933 1057544511037077 654523896032133120 n1 560x416 - ​Përkujtohet dëshmori Uran Tinova

Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu, deputeti Bekim Haxhiu, bashkëluftëtarë, familjarë dhe qytetarë, kanë bërë sot homazhe dhe vendosën kurora lulesh pran varrit dhe lapidari të dëshmorëve në Ferizaj.

Deputeti Bekim Haxhiu ka shkruar se me dhimbje dhe krenari përkujtuan në 20 vjetorin e hyrjes në përjetësi dëshmorin, Uran Tinova, një ndër ushtarët e orëve të para të UÇK-së në Ferizaj.“Me Uranin bashkvepruam në Ferizaj dhe Prishtinë ai një kohë luftoi edhe ne Drenicë në kuadër të Brigadës 114 “Fehmi Lladrovci”, ka shkruar ai në Facebook