12341 560x416 - 16 raste të reja me COVID-19 në Ferizaj dhe 2 të shëruar

Nga njoftimi i IKSHPK-së lidhur me rastet e reja me COVID-19, bëhet e ditur se kemi edhe 16 raste të reja pozitive me këtë virus në Ferizaj që çon në 227 numrin e rasteve aktive dhe 2 të shëruar që çon në 165 numrin e të shëruarve në Ferizaj.

Shërim të shpejt të infektuarve🙏🏻

#Mbanidistancën
#Vendosemaskën