auto unnamed15980983731 560x416 - Aliu publikon fotografi nga investimi në rrugën “Dëshmorët e Kombit”

Komuna e Ferizajt po vazhdon me investimet infrastrukturore në këtë qytet.

Këtë të shtunë, kryetari i Ferizajt, Agim Aliu ka publikuar fotografi nga rruga “Dëshmorët e Kombi”.

Aliu ka thënë se përveç investimeve në rrugët e qytetit për pjerrinat e sheshkalimet e ulëta është shenjëzuar edhe tapeti i kaltër, dhe hapësira për persona me nevoja të veçanta.

“Përveç investimit në rrugët e qytetit për pjerrinat e sheshkalimet e ulëta, shenjëzuam me tapetin e kaltër, hapësirën për persona me nevoja të veçanta që në thelb është hisja e tyre në infrastrukturën publike që gjithsecili duhet ta respektojmë e njëkohësisht ta shtojmë në metra e rëndësi”, ka shkruar Aliu.

Tutje ai ka shkruar se rruga “Dëshmorët e Kombit”, është zemra e Ferizajt.