alkooli1 560x416 - Alkooli dhe duhani, zbatohet ligji për moshën (VIDEO)

Ministri i Tregtisë e Industrisë, Endrit Shala, po insiston në zbatimin e urdhëresës për të mos u shitur personave nën 18 vjeç pije alkoolike.

Për këtë arsye edhe vizitoi një market në kryeqytet.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.