anxhela peristeri dhe fifi me pare kane pasur konflikt - Anxhela Peristeri dhe Fifi më parë kanë pasur konflikt

Më parë Anxhela Peristeri dhe Fifi duket se kanë pasur probleme mes vete.

Duket se e shtuna e Luana Vjollcës tashmë shuan edhe kuriozitete.

Nëse një personazhi të showbizit do t’i drejtohej pyetja me cilin keni patur mosmarrëveshje apo ndonjë konflikt, pjesa më e madhe e tyre do e devijonin përgjigjen por Fifi, jo.

[embedded content]

E vendosur përballë Anxhela Peristerit, Fifi iu përgjigj shumë çiltër pyetjes.

Askush nuk e kishte menduar se personi me të cilin ajo kishte patur një konflikt ishte pikërisht përballë saj.

Sigurisht që tashmë gjithçka është sqaruar por nga kjo përballje mësuam se midis tyre ka patur hatërmbetje.

Anxhela reagoi ftohtë, por dukej qartë që nuk e priste këtë përgjigje. E rëndësishme është që tashmë gjakrat janë qetesuar dhe ato u përballën në këtë garë pikësh në “Shiko kush luan”. /tch/

[embedded content]