w 65 560x416 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

Gjykata Themelore në Ferizaj, në krye me Bashkim Hysenin, është vlerësuar si njëri prej institucioneve më të vlerësuar të drejtësisë në Republikën e Kosovës.

Kësisoj, kryetari i kësaj Gjykate, Bashkim Hyseni, është nderuar me çmim për motivacionin nga Rrejti i Organizatave joqeveritare AVONET.

“Në shenjë mirënjohje për kontributin tuaj si kryetar i Gjykatës Themelore të Ferizajt, për transparencën e publikimeve të aktgjykimeve, për përformancen më të lartë në cilësinë̈ e shërbimeve”.

2018 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

2019 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

Ndryshe, me 12 dhjetor të vitit të kaluar, Gjykata Themelore në Ferizaj, përkatësisht kryetari i kësaj Gjykate, ka pranuar çmimin Gjykata më Transparente në Kosovë – për dedikim të vazhdueshëm në ngritjen e transparencës përmes publikimit të aktgjykimeve, e ndarë gjatë konferencës për transparencën e Gjyqësorit e cila po organizohet nga BIRN dhe lëvizja FOL, me mbështetjen e programit të USAID – JSSP.

Ndërsa, me 13 gusht të vitit 2018, ky institucion kishte marrë nota pozitive pas prezantimit të gjetjeve të raporteve “Vlerësimi i Qytetarëve mbi Shërbimet e Gjykatave Themelore” dhe “Cilësia e shërbimeve të ofruara nga gjykatat themelore të Kosovës – sipas vlerësimit të avokatëve”.

133464406 3847508968605295 4543475935864481705 n.jpg? nc cat=100&ccb=2& nc sid=ae9488& nc ohc=txXp T1bjuwAX I9Drd& nc ht=scontent.fprn4 1 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

Hulumtimet e dizajnuara dhe ndërmarrë nga Demokracia Plus për t’i mbledhur pikëpamjet e qytetarëve për performancën e 7 gjykatave themelore të Kosovës kishte vlerësuar Gjykatën e Ferizajt me shërbimet dhe top performuesin për qytetarë.

Vlen të theksohet se kryetari, Bashkim Hyseni, rrugëtimin e tij nga janari i 2021 do ta vazhdojë në Departamentin Special të Gjykatës së Apelit.

Hyseni në vitin 2017 ishte zgjedhur kryesues i asamblesë së kryetarëve të Gjykatave të Kosovës.

133088819 145751647113923 2953833989816597264 n.jpg? nc cat=110&ccb=2& nc sid=ae9488& nc ohc=SEIDLhrcib0AX9LhghN& nc ht=scontent.fprn4 1 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

bashkiom 22 1024x707 - Bashkim Hyseni merr çmim vjetor, që shumë vite Gjykata Themelore e Ferizajt lidere e institucioneve të drejtësisë!

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.