Bitcoin Price Today What is triggering the Bitcoin sell off1 560x373 - Bie vlera Bitcoin, së shpejti nuk do të vlejnë më asgjë

Rënia e monedhave digjitale vazhdon. Bitcoin nuk ka qenë aq i ulët që nga shtatori 2017.

Rënia e çmimit të monedhave kriptoze vazhdon. Bitcoini, më i njohur i monedhës digjitale ra në platformën tregtare Bitstamp deri në 3300 dollarë amerikanë.

Kjo është më e ulta që nga shtatori 2017. Nga rekordi i saj prej $ 20,000 në fund të vitit 2017, Bitcoin është kilometra larg.

bitcoin chart 11 - Bie vlera Bitcoin, së shpejti nuk do të vlejnë më asgjë

Të gjitha përafërsisht 2000 monedha digjitale të kombinuara aktualisht kanë një vlerë tregu prej rreth 108 miliardë dollarësh, siç llogaritet nga Coinmarketcap.

Në kulmin e bumit të kripto-valutave, ajo ishte shumë më tepër se 800 miliardë dollarë.

Ekspertët përmendin arsye të shumta për rrëzimin, sidomos interesin e zvogëluar nga spekulatorët.

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.