50278766 l1 560x416 - Bota në prag të internetit 5G

SHBA, Korea e Jugut, dhe Kina janë afër funksionalizimit të internetit 5G. Ka një marrëveshje e cila do të funksionalizohet në praktik në fillim të vitit 2019, kur edhe pritet të startoi interneti 5G në këto shtete.

Poashtu, Gjermania në fund të vitit do të shpallë ankandin për internetin 5G.

Në Gjermani ka kritika nga kompanitë celulare të cilët po tentojnë në mënyra të ndryshme të bllokojnë këtë.

33503339 2020794624835937 7172554672325001216 n1 - Bota në prag të internetit 5G