buraku dhe grupi fama lansojne baladen e re 560x416 - Buraku dhe Grupi Fama lansojnë baladën e re
buraku dhe grupi fama lansojne baladen e re - Buraku dhe Grupi Fama lansojnë baladën e re

Vret është titulli i këngës më të re, të cilën e kanë publikuar Buraku dhe Grupi Fama.

Projekti i ri muzikor është kompletuar edhe nga ana vizuale, ndërsa videoklipi është publikuar në YouTube.

Kënga është një baladë që vjen e interpretuar mirë dhe pritet të pëlqehet nga fansat e grupit.

[embedded content]

Kreshnik Avdiu e ka bërë muzikën dhe ka shkruar tekstin e kësaj kënge.

Ardian Kastrati e ka bërë orkestrimin e këngës së re të Burakut dhe Grupit Fama.

Ndërsa xhirimin e videoklipit e ka bërë produksioni Asha.

“Për ty” është një prej projekteve të pëlqyera të Burakut dhe Grupit Fama që është lansuar gjatë këtij viti, po ashtu me videoklip. /Telegrafi/

[embedded content]