zeropese.com Ferizaj ... 511 - Djaloshi 8 vjeçar nga Ferizaji drejt Bayren-it.

Bebart Selmani është futbollisti më i ri në Kosovë. Ai me talentin e tij po sfidon gjithë moshat në ekipin e tij në Ferizaj.

Bebarti tash do marr rrugën për në Gjermani i cili në Gusht do prezantohet tek ekipi Bayren Munchen dhe me siguri do të korrë suksese të mëdha për shkak të moshës së tij shumë të re.

Me shpresë se një ditë do të luaj në skuadra të mëdha Evropiane ne presim konfirmimin pozitiv nga ekipi Gjerman.