protected 3541504521060532129851055988731728426958848n 1 560x389 - Edhe kjo rrugë kryesore në Ferizaj po ka probleme me vërshimet

Në magjistralen Prishtinë-Shkup, vendi i ashtu quajtur tek (Ura E Madhe), po ka probleme me verishmet që po ndodhin në këtë vend.
Qytetarët e këtij vendi ankohen se kan probleme rreth vershimeve vazhdimisht në këtë aks rrugor, fotot janë dërguar nga një qytetar i kësaj rruge.

protected 3537578921060532229851048025180477436461056n - Edhe kjo rrugë kryesore në Ferizaj po ka probleme me vërshimet

protected 3543592321060532496517683903559057935433728n1 - Edhe kjo rrugë kryesore në Ferizaj po ka probleme me vërshimet

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.