34471793 1808214949224332 8386959333853757440 n1 560x416 - Ferizaj: Asfaltohet rrugica “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega”

Paraditen e sotme, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga drejtori i Drejtorisë së Infrastrukturës, Arbër Bytyqi dhe zyrtarë të tjerë komunal kanë inspektuar punimet në asfaltimin e rrugicës “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega”.Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu nga inspektimet e punimeve pa se po bëhet një punë cilësore dhe se një standard i tillë do të implementohet në çdo projekt infrastrukturore që do të realizohet në territorin e Ferizajt.“Sot është një ditë e rëndësishme për banorët e kësaj lagje, kësaj rruge. Po asfaltohet shtresa e dytë e rrugicës “Shaban Biba” që gjendet në rrugën “Arsim Bega”, rrugë kjo që paraqet një arterie të rëndësishme qarkullimi për këtë zonë, natyrshëm duke ndikuar përveç në kualitetin e jetës për banorët edhe në rritjen e vlerës së pronave në këtë zonë. Qeverisja ime është e vendosur të mbikëqyr detajisht realizimin e çdo projekti infrastrukturor, për të garantuar cilësi të punimeve dhe standard evropian të rrugëve me gjithë infrastrukturën e nevojshme. Edhe ky projekt ka mbikëqyrjen e vet profesionale dhe nuk do të toleroj realizimin e asnjë projekti që nuk përmbush kushtet e nevojshme të parapara sipas kontratës” tha Aliu.Ky projekt infrastrukturor është tre vjeçar dhe kap një vlerë prej 100,000 euro.

Paraditen e sotme, Kryetari i Komunës së Ferizajt, Agim Aliu i shoqëruar edhe nga drejtori i Drejtorisë së Infrastrukturës, Arbër Bytyqi dhe zyrtarë të tjerë komunal kanë inspektuar punimet në asfaltimin e rrugicës “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega”.

Kryetari i Ferizajt, Agim Aliu nga inspektimet e punimeve pa se po bëhet një punë cilësore dhe se një standard i tillë do të implementohet në çdo projekt infrastrukturore që do të realizohet në territorin e Ferizajt.

“Sot është një ditë e rëndësishme për banorët e kësaj lagje, kësaj rruge. Po asfaltohet shtresa e dytë e rrugicës “Shaban Biba” që gjendet në rrugën “Arsim Bega”, rrugë kjo që paraqet një arterie të rëndësishme qarkullimi për këtë zonë, natyrshëm duke ndikuar përveç në kualitetin e jetës për banorët edhe në rritjen e vlerës së pronave në këtë zonë. Qeverisja ime është e vendosur të mbikëqyr detajisht realizimin e çdo projekti infrastrukturor, për të garantuar cilësi të punimeve dhe standard evropian të rrugëve me gjithë infrastrukturën e nevojshme. Edhe ky projekt ka mbikëqyrjen e vet profesionale dhe nuk do të toleroj realizimin e asnjë projekti që nuk përmbush kushtet e nevojshme të parapara sipas kontratës” tha Aliu.

Ky projekt infrastrukturor është tre vjeçar dhe kap një vlerë prej 100,000 euro.

34481986 1808214999224327 2381273063112048640 n - Ferizaj: Asfaltohet rrugica “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega” 34557784 1808214962557664 8728616152525176832 n - Ferizaj: Asfaltohet rrugica “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega” 34507531 1808215045890989 6120689912787238912 n - Ferizaj: Asfaltohet rrugica “Shaban Biba” e cila gjendet në rrugën “Arsim Bega”

Burimi: http://www.ekonomiaonline.com/nacionale/komuna/ferizaj-asfaltohet-rrugica-shaban-biba-e-cila-gjendet-ne-rrugen-arsim-bega/

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.