FOTO ILUSTRIMAksident em motor1 560x347 - Ferizaj: Kamerat e sigurisë filmojnë përplasjen e motoçiklistit

Një aksident mes një motoçiklete dhe një veture është regjistruar nga kamerat e sigurisë në qytetin e Ferizajt.

Siç shihet nga filmimet, drejtuesi i motoçikletës përplaset me një veturë e cila vije nga drejtimi i kundërt.

Pamje të ngjashme po ashtu në qytetin e Ferizajt janë regjistruar edhe ditë më parë ku për fat të mirë shpëtojnë kalimtarët nga goditja e një veture e cila përplaset me shtyllën elektrike.