ferizaj me 1979 nxenes ne klasen e pare 560x90 - Ferizaj me 1979 nxënës në klasën e parë

Kryetari i komunës së Ferizajt Agim Aliu dhe drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Afrim Llabjani kanë vizituar shkollën fillore e mesme e ulët “Jeronim de Rada” në Ferizaj me ç ‘rast drejtuesit e këtij institucioni arsimor, mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit iu uroi suksese e mbarësi.

ferizaj me 1979 nxenes ne klasen e pare - Ferizaj me 1979 nxënës në klasën e parë

Në vizitën e disa klasave dhe kabineteve të shkencave ekzakte, Aliu vlerësoi rregullsinë, nivelin e pastërtisë, investimet e kryera në këtë godinë si dhe kushtet për zhvillimin e mësimit.

“Jemi në këto ambiente të bukura të shkollës “Jeronim de Rada, ku kemi bërë një vizitë së bashku me drejtorin e arsimit, Afrim Llabjani dhe të falënderoj edhe drejtoreshën e shkollës zonjën Servete Hajrullahu për një punë të mrekullueshme që ka bërë edhe viteve të kaluara dhe që si rezultat i asaj pune sot kemi një ambient të mrekullueshëm këtu dhe mbi të gjitha edhe një presion pozitiv të shtuar të prindërve tanë në mënyrë që të vijnë sa më shumë nxënës në këtë shkollë dhe këto ambiente. Pasi që sot është dita e parë e këtij fillimviti të ri shkollor 2018/2019, le të më lejohet që nxënësit që për herë të parë janë në bankat shkollore që ata janë 1979, të uroj secilin veç e veç për këtë ditë të fillimit të një procesi, të një faze krejtësisht të re në jetën e tyre. Nga sot, jeta e tyre është jetë me sfida të reja, me angazhime të reja, por njëkohësisht edhe me përgjegjësi të reja. Ne do të angazhohemi që këtyre 1979 nxënësve sa më shumë t’iu lehtësojmë këtë proces dhe këtë rrugëtim të tyre jetësor, por le të më lejohet të uroj jo vetëm 1979 nxënësit, por të uroj edhe prindërit e tyre, të uroj edhe të gjithë nxënësit e të gjitha niveleve të shkollave që janë në administrimin e komunës për një vit të mbarë dhe për një vit të suksesshëm. Le t’i përcjell shëndeti dhe suksesi e mbarësia gjatë gjithë këtij viti shkollor, ndërsa detyra, përgjegjësitë dhe angazhimet tona do të jenë që ne të kemi një proces të lehtësuar dhe një mbarëvajtje të lehtësuar në të gjitha ambientet shkollore”, tha Llabjani.

Edhe drejtorja e shkollës fillore mesme e ulët “Jeronim de Rada” tha se janë bërë të gjitha përgatitjet si teknike ashtu edhe pedagogjike për një vit të mbarë shkollor dhe se interesimi i prindërve për të sjell fëmijët e tyre në këtë shkollë është jashtëzakonisht i madh.

ferizaj me 1979 nxenes ne klasen e pare - Ferizaj me 1979 nxënës në klasën e parë
ferizaj me 1979 nxenes ne klasen e pare 1 - Ferizaj me 1979 nxënës në klasën e parë

Përmbajtjet që i merr Ferizaj24 nga burime tjera nuk i nënshtrohen licencës Creative Commons 1.0, e cila përndryshe është e zakonshme, për përmbajtjet të cilat i plason kjo platformë mediatike. Ju lutemi, konsultohuni me buruesit për marrje të përmbajtjeve të tilla.
Ferizaj24 botohet në www.ferizaj24.info dhe mund të merren në tërësi, sipas licencës Creative Commons 4.0.