Screenshot 5 361 560x416 - Ferizajasi që gjatë luftës shiti shtëpinë në Kosovë për t’i dhuruar paratë në fondin “Vendlindja thërret”

Ish-deputeti i Kuvendit të Kosovës, Milaim Zeka ka shkruar përmes rrjetit social në Facebook për Ekrem Jasharin nga Ferizaj për të cilin ka thënë se e ka shitur shtëpinë për luftën e Kosovës.

Gazetari Zeka ka thënë se Jashari ishte arratisur në Zvicër ai e kishte shitur shtëpinë e tij dhe paratë i kishte dorëzuar në fondin “Vendlindja thërret”.

“Baci Ekrem vazhdon me qene një njeri qe tere jetën ka qëndruar vertikalisht. Majtist i përbetuar, dhe njeri i mrekullueshëm”, ka thënë Zeka.