043b74678a6facec5b935b67c9b5b85c 560x401 - Ferizaji shpenzon 30 mijë euro për mirëmbajtjen e thundrave të lopëve qumështore

Komuna e Ferizaj ka hapur tender për rregullimin dhe mirëmbajtjen e thundrave tek lopët qumështore, shkruan IndeksOnline.

Për këtë shërbim, Ferizaji ka vendosur t’i shpenzoj 30 mijë euro.

Në bazë të dokumentit Ambulanca dhe Farmacia Veterinare “Goni” dhe Ambulanca Veterinare “Indriti” janë pajtuar t’i rregullojnë thundrat lopëve qumështore.

1 18 - Ferizaji shpenzon 30 mijë euro për mirëmbajtjen e thundrave të lopëve qumështore

2 16 - Ferizaji shpenzon 30 mijë euro për mirëmbajtjen e thundrave të lopëve qumështore

3 12 - Ferizaji shpenzon 30 mijë euro për mirëmbajtjen e thundrave të lopëve qumështore

4 6 - Ferizaji shpenzon 30 mijë euro për mirëmbajtjen e thundrave të lopëve qumështore