ferizajt i shtohet edhe nje shkolle profesionale - Ferizajt i shtohet edhe një shkollë profesionale
ferizajt i shtohet edhe nje shkolle profesionale - Ferizajt i shtohet edhe një shkollë profesionale

Bytyqi: MASHT ka prioritet shkollat profesionale.-Aliu: Profesionet e dala nga kjo shkollë do t’u përgjigjen nevojave të tregut

Bytyqi: MASHT ka prioritet shkollat profesionale.-Aliu: Profesionet e dala nga kjo shkollë do t’u përgjigjen nevojave të tregut

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, vendosi gurthemelin e shkollës profesionale në Ferizaj, për ndërtimin e së cilës MASHT ka ndarë rreth 2 milionë euro. U bë e ditur se në kuadër të kësaj shkolle, kanë themeluar një drejtim të ri, për Konfeksion dhe Tekstil, ndërkohë që do të hapen edhe drejtime të tjera, varësisht prej interesimit të nxënësve dhe nevojave të tregut të punës./21Media